MANİSASPOR'un Sırbistan'ın Kızılyıldız takımından transfer ettiği Nenad Milijas'ın ülkesinde veda maçlarını oynarken attığı goller, yöneticileri sevindirirken bir yandan da tedirgin olmalarına sebep oluyor.
Geçen hafta 2-0 kazandıkları Radnicki Nis karşılaşmasında rakip fieleleri iki kez sarsan yıldız futbolcu, dün Jagodina'yı 3-0 yendikleri müsabakada 1 gol bir asistle oynayıp sahanın yıldızı oldu. Milijas gol attıkça tedirgin olduklarını söyleyen teknik direktör Tahir Karapınar, "Şampiyonluk havasına giren Kızılyıldız'ın transferden vazgeçmesinden endişe ediyoruz" dedi.
İlk iki hafta sonunda 6 puanlı Partizan'ın ardından aynı puan ve averajla ikinci sırada yer alan Kızılyıldız'ın büyük ekonomik sorunlar yaşadığını ve yeni oyuncularına lisans bile çıkaramadığını dile getiren Karapınar, "Nenad'dan işler yoluna girinceye kadar, en azından ilk 3 maçta oynamasını istemişler, o da kaptanlığını yaptığı takımını yüzüstü bırakmamak için kabul etmiş. 23 Ağustos'ta Vojvodina müsabakasında son kez sahaya çıkıp, Manisa'ya gelecek. Çok özel bir futbolcu transfer ettiğimizi düşünüyorum. Nenad, bu yılki yıldızımız olacak" diye konuştu.
MANİSASPOR'UN TELESİYEJ KEYFİ
Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdüren Manisaspor, bugün sabah antrenmanı sonrasında verilen izinde telesiyej keyfi yaparak yorgunluk attı. Siyah beyazlılar idmanın ardından telesiyejle Kartepe dağındaki Geyik Alanı Tepesi'ne çıkıp buradan Kocaeli Körfezi ve Sapanca Gölü manzarasını izleyip, eğlenceli dakikalar geçirdi. Basın Sözcüsü Tarkan Kayhan, sportif direktör Erman Güraçar ve teknik heyet  de futbolculara eşlik etti.

FOTOĞRAFLI