MANİSASPOR'un bu sezon vitrine çıkardığı isimlerden Eray Ataseven için Balıkesirspor'dan sonra Gençlerbirliği de devreye girdi. Geçen sezon siyah beyazlı ekibi çalıştıran Başkent temsilcisinin yeni teknik direktörü Kemal Özdeş'in genç futbolcunun transferi için rapor verdiği, kurmayların da bu doğrultuda Manisaspor yönetimiyle temasa geçtiği bildirildi.
Bu arada Balıkesirspor'un resmen talip olduğu kaleci Volkan Babacan konusundaki görüşmeler sürerken, başarılı file bekçisinin gitmek için yönetimden izin istediği belirtildi. Mukavelesi devam eden Volkan'ın, "Sözleşmem gelecek yıl sona erecek. Bu sezon ayrılıp, Bekir gibi, Oğuzhan gibi kulübüme para kazandırarak gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.
KONGRE TARİHİ 18 HAZİRAN
Manisaspor yönetimi, olağan kongre tarihini 18 Haziran olarak belirledi. İlk toplantıda çoğunluk sağlanmaması halinde genel kurulun 25 Haziran'da toplanacağı açıklandı. Başkan Emre Hasgör'ün görevi sürdürme konusunda kararsız olduğu siyah beyazlı kulüpte mevcut yönetimden Hüsnü Arslan ile Manisa Gazeteciler Başkanı Ertuğrul Aytaç Manisaspor'u sahipsiz bırakmayacaklarını açıklamıştı. İş yoğunluğu yüzünden Manisaspor'la yeterince ilgilenemediğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Ayın 18'ine daha çok var. Süreci takip edip, gelişmeleri göreceğiz" dedi.

MHÖ(YC/AÖ) FOTOĞRAF