MANİSASPOR'un Kartepe kampının ilk etabı sona ererken teknik direktör Tahir Karapınar, bir süredir takımla birlikte çalışmalara katılan Peter Grajciar'ın transferini veto etti.
Slovak golcü Grajciar'ın ağır bir sakatlık geçirdiğini hatırlatan Tahir Karapınar, "Torku Konyaspor'dan bildiğimiz Grajciar, kaliteli bir futbolcu. Ancak ligin temposuna ulaşması için uzun bir süre lazım. Oysa bize hazır oyuncu gerekiyor. Bu konudaki raporumu yönetimi verdim" dedi.
Geçen sezon Libya Premier Lig takımlarından Al Akhdar'da forma giyen Issouf Ouattara konusunda da kararsız olduğunu sözlerine ekleyen Tahir Karapınar, "Ouattara da Grajciar gibi lig teposundan çok uzak. Sağlık sorunu yok ancak antrenman eksiği var. Manisa'daki çalışmalarda bir süre daha gördükten sonra kesin kararımı vereceğim" diye konuştu.
Öte yandan Kartepe kampını bitiren siyah beyazlı ekip, 2 gün izin yapacak. Siyah beyazlı ekip, hazırlıklarına çarşamba günü kendi tesislerinde devam edecek.
SÜLEYMAN'A KUTLAMA
Mnisaspor'un Kartepe kampındaki son gününde doğum günü kutlaması vardı. Siyah beyazlıların bu sezon Tekden Denizlispor'dan transfer ettiği Süleyman Çelikyurt, 25'inci yaşına kampta girdi. Genç futbolcu, Kartepe The Green Park Hotel'de kendisi için hazırlanan pastayı teknik direktör Karapınar, sportif direktör Erman Güraçar, teknik heyet ve futbolcuların alkışları arasında kesti.

FOTOĞRAFLI