PTT 1'inci Ligi’nde önceki hafta evinde Boluspor’a yenilerek play off yarışına havlu atan Manisaspor, deplasmandaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile umut tazeledi.
Gaziantep’ten aldıkları 3 puanın kendilerine ilk 6 yolunu yeniden açtığını söyleyen Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, "Bir sıra üzerimizdeki Mersin İdmanyurdu çok zor bir fikstüre sahip. Kalan 4 maçımızı kazanıp, rakibimizin takılmasını bekleyeceğiz. Play off çok uzak değil” dedi.
İlk yarısında etkili ve üretken bir futbol oynadıkları Gaziantep Büyükşehir maçının ikinci yarısında çok iyi savunma yaptıklarını dile getiren teknik direktör Kemal Özdeş ise şöyle konuştu:
“Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik, skor daha farklı olabilirdi. Yine de futbolcularımı kutluyorum. Matematik olarak şansımız devam ediyor. Kalan maçlarımızın tümünü kazanmak istiyoruz.”
İSMAİL KAHRETTİ
Manisaspor'un ara transferde 600 bin TL bonservis bedeli karşılığında Turgutluspor’dan transfer ettiği İsmail Köse, Gaziantep Büyükşehir deplasmanında ağır bir sakatlık geçirdi. Karşılaşmanın 65. dakikasında rakibiyle çarpışarak sahayı sedye ile terkeden 18 yaşındaki yıldız adayının sağ diz ön çapraz bağlarının kopmuş olabileceği bildirildi. İsmail’in durumunun çekilecek MR sonrası netlik kazanacağı açıklanırkten teknik direktör Kemal Özdeş, “İsmail’in sakatlığı yüzünden galibiyete sevinemedik. Tek isteğimiz bir an önce iyileşip, takıma dönmesi” diye konuştu.

MHÖ(YC/AÖ)