MANİSASPOR, uzun süredir peşinden koştuğu Elazığsporlu Tidiane Sane'nin transferini büyük ölçüde bitirirken Dardanelsporlu Hakan Barış'la da anlaşma yolunda önemli adımlar attı.
Senegal'de olan Sane'nin menajeriyle her konuda anlaştıklarını açıklayan teknik direktör Tahir Karapınar, "Sane'nin bir kaç gün içinde Türkiye'ye gelip aramıza katılmasını bekliyoruz. Kızılyıldızlı Melijas konusunda beklemedeyiz. Onun da tek sıkıntısı kulubüyle. Sorunlarını çözdüğü takdirde gelip imza atabilir" dedi.
Dardanelsporlu ön libero Hakan Barış'ın bonservisinin elinde olduğunu belirten Tahir Karapınar, "Aslında Barış da Manisa'ya gelmek istiyor ancak Eskişehirspor'un devreye girmesi kafasını karıştırdı. Süper Lig'e gidip yedek beklemek yerine, Manisaspor formasıyla 1'inci Lig'de sürekli oynamasını söyledik. Kararını bekliyoruz" diye konuştu.
Bir sürdedir antrenmanlara çıkan Burkina Fasolu Ouattara'yı gönderen Manisaspor, Berkay'a da kulüp aramasını bildirirken, altyapıdan Oktay ve Hamza'yı A takıma aldı.
PERSONELE ZAM YÜZ GÜLDÜRDÜ
Manisaspor yönetiminin, 3 yıldır zam almayan personelin maaşlarına yüzde 30 zam yapması, kulüp çalışanlarının yüzünü güldürdü. Personeli memnun etmenin önemli bir sorumluluk olduğunu söyleyen Başkan Abdullah Mergen, "Sağlıklı bir kulüp işleyişinde çalışanların memnuniyeti çok önemli. Onlar mutlu olacak ki, bu pozitif enerji kulübe yansısın. Gerçekten 3 yıldır büyük bir özveri ile çalışmışlar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Mergen esnafa olan birikmiş borçların yarısını ödediklerini, kalan bölümünü de kısa sürede kapatacaklarını sözlerine ekledi.