MANİSASPOR, futbolseverlerin Torku Konyaspor'dan hatırladığı Peter Grajciar'la prensip anlaşmasına varırken, yarın Türkiye'ye gelip Kartepe kampına katılacağı bildirilen Slovak golcünün geçirdiği sakatlık yüzünden sahalardan uzun süre uzak kalması, kafalarda soru işareti bırakıyor.
Son olarak Gürcistan'ın Dinamo Tiflis kulübünde forma giyen Grajciar'ın geçen temmuz ayında çapraz bağlarının koptuğu, o tarihten bu yana futbol oynamayan 31 yaşındaki golcünün Kartepe kampında denendikten sonra sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Öte yandan Adana Demirsporlu Erdi Öner, Akhisar Belediyesporlu Erkan Taşkıran ve gurbetçi Muhammet Mert'le prensipte anlaşan yönetim, Karşıyaka'dan ayrılan stoper Tayfun Cora ile el sıkıştı. Geçen sezon Manisaspor'la anlaştıktan sonra son anda Karşıyaka'ya giden 31 yaşındaki savunma oyuncusunun yarın Kartepe kampına katılacağı öğrenildi. Bu arada kendisiyle anlaşma sağlanan Gökhan Sazdağı için 50 bin Euro kiralık bedeli isteyen Fenerbahçe satış opsiyonu vermeye yanaşmayınca, yönetim genç futbolcudan vazgeçti.

FOTOĞRAFLI