PTT 1'inci Lig’de Samsunspor’a olaylı bir şekilde mağlup olduğu maçın yaralarını sarmaya çalışan Manisaspor’a camiadan moral geldi.
Eski Başkan Erdinç Yumrukaya ve 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği siyah beyazlılara kahvaltı verdi. Mesir Restoran’daki kahvaltıya futbolcular ile teknik heyetin yanı sıra Başkan Emre Hasgör, yöneticiler, Eski Başkan Tarık Almış ve bazı işadamları da katıldı.
Samsunspor maçında yaşananları unutturmak için bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyleyen Erdinç Yumrukaya, "Manisaspor’un, Akhisar Belediyespor'dan sonra Süper Lig’e çıkması için elimizden geleni yapmaya hazırız" diye konuştu.
Devrenin son maçında Bucaspor’u konuk edecek siyah beyazlılarda sakat Hasan Ali ve Barbaros son antrenmana çıkmadı. Soğuk algınlıgı geçiren Hüsnü ve Simonek takımdan ayrı çalıştı.
TAHKİM'DAN JET RET
Manisaspor'a Tahkim Kurulu’ndan kötü haber geldi. Kurul, kulübün Samsunspor maçındaki eylemi nedeniyle 3 maç ceza alan teknik direktör Kemal Özdeş ve gördüğü kırmızı kart yüzünden 2 maçla cezalandırılan Bekir için yaptığı itirazı reddetti. Cezaların ertelenmesi talebi de kuralda kabul görmedi.

MHÖ(YC/AÖ)