PTT 1'inci Lig’de Boluspor’u deplasmanda 1-0 yenerek 5’inci sıraya çıkıp lider Boluspor’la puan farkını 5’e indiren Manisaspor, milli maç araları ve oynamadığı haftadan sonra oynadığı 4 müsabakayı da kazanmayı başardı.
Pek çok takım bu tür aralarda düşüş gösterirken, Romanya ve Andorra maçlarının ardından Mersin İdmanyurdu’nu, Hollanda ve Estonya sınavları sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u, K.İrlanda ve Belarus hazırlık maçları sonrası Boluspor’u mağlup eden Manisaspor, oynamadığı haftadan sonra da Kahramanmaraşspor'u yendi.
Milli maç nedeniyle verilen arayı fırsat bilip çok sıkı çalıştıklarını, bunun karşılığını da Boluspor gibi güçlü bir takımı deplasmanda yenerek aldıklarını söyleyen teknik direktör Kemal Özdeş, şöyle dedi:
"İlk yarıda özellikle top rakipteyken düşündüklerimizi yapamadık ancak devre arasındaki uyarılarım ikinci yarıda sonuç verdi. Şanslı olduğumuz bir anda golü bulduk ve rakibe pozisyon vermeden kazanmayı başardık. Yenilmezliğimizi yedi maça çakarmak, beni ayrıca mutlu etti. Futbolcularımı kutluyorum." MHÖ(YC/AÖ)