ŞANLIURFASPOR’u 2-0 yenerek PTT 1'inci. Lig’de ilk 2 iddiasını sürdüren Manisaspor, bu zorlu deplasmanda tam bir fair play örneği sergiledi.
Ev sahibi takımın maçın henüz 27'nci dakikada 9 kişi kaldığı karşılaşmada 2-0 öne geçtikten sonra skoru yeterli bulup rakibinin üzerine gitmeyen siyah beyazlı futbolcular, özellikle farkı artırabilecekleri son yarım saatte geride top çevirip yan paslarla müsabakanın bitmesini bekledi.
Karşılaşma sırasında ve bitiş düdüğünün ardından hakem Abdullah Yılmaz’a büyük tepki gösteren Şanlıurfasporlu taraftarlar, gollerde abartılı sevinç gösterisi yapmayan, agresif davranışlardan kaçınıp her faulden sonra rakiplerinden özür dileyen Manisasporlu futbolcuları ise alkışlarla soyunma odasına uğurladı.  Kusursuz bir ev sahipliği gösteren Urfalı yöneticiler de Manisaspor’u kutlayıp, şampiyonluk yarışında başarılar diledi.
KARAPINAR: "BİZE YAKIŞMAZ"
Cezalı  olan teknik direktör Kemal Özdeş’in yerine takımı yöneten antrenör Tahir Karapınar, futbolculara bu konuda talimat vermediklerini, sahadaki her şeyin kendiliğinden geliştiğini söyledi. Karapınar, “Biz de benzer sıkıntıyı ilk yarıda Samsun’da yaşadık. 2 futbolcumuz kırmızı kart gördü, hocalarımız sahadan atıldı. Rakibin bu tür zaaflarından yararlanmak fair play’a yakışmaz. Bunun dışında bir davranış zaten düşünülmez" dedi. (YC/AÖ)