MANİSASPOR'da sakatlar kervanına önceki gün antrenmanda kolu kırılan Hakan Barış da eklenirken, Futbol Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere, yeni sezona şanssız bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Geçen sezondan sakatlığı bulunan İsmail Köse ve Barbaros'un yanı sıra hazırlık döneminde sakatlanan Cenk, Tayfun, Süleyman ve Hakan Barış'ın takımda direkt forma giyebilecek isimler olduğuna dikkat çeken Gümüşdere, "Bu oyuncuların aramıza dönmesiyle gücümüz ikiye katlanacak" dedi.
İsmail Köse, Barbaros ve Hakan Barış'ın lig başladıktan yaklaşık 1 ay sonra takıma dahil olacağını, Cenk, Tayfun ve Süleyman'ın ise ligin ilk haftasına yetişeceğini aktaran Turgay Gümüşdere, "Yaşanan sakatlıklar hem çalışma düzenimizi hem de transfer planlarımızı alt üst etti. Yine de mevcut şartlar içinde en iyisini yapacağız" şeklinde konuştu. Sportif direktör Erman Güraçar transferde önceliklerinin sol bek olduğunu söylerken bir kaleci ve bir forvet takviyesi ile kadronun tamamlanacağını dile getirdi.
GOL SESİ ÇIKMADI
Manisaspor, Kartepe kampında oynadığı özel maçta Ankaragücü ile golsüz berabere kaldı. Siyah beyazlı ekip, The Green Park Otel'in sahasındaki karşılaşmaya Murat- Ali Fırat, Mikic, Ümit Yasin, Kudret (Dk.85 Hamza), Zeki (Dk.46 Oğuzhan Palaz), Metin (Dk.46 Burakcan), Kenan (Dk.46 Hakan Turan), Gökdeniz (Dk.60 Kaan), Oğuzhan Kayar (Dk.82 Oktay) ve Subasic'ten (Dk.70 Melik) kurulu kadrosuyla çıkarken, sergilediği futbolla olumlu sinhyaller verdi.

FOTOĞRAFLI