PTT 1"inci Ligi takımı Manisaspor'un Başkanı Abdullah Mergen, Kızılyıldız'ın kaptanı Nenad Milijas'tan vazgeçtikleri yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, Sırp futbolcunun transferinin bir kaç gün içinde netleşeceğini söyledi.
Her konuda anlaştıkları Milijas'ın kendilerinden 3 gün süre istediğini belirten Başkan Mergen, "Kızılyıldız ekonomik olarak büyük sıkıntı yaşıyor. Milijas da parasını kurtarma çabası içinde. Bizden üç gün süre istedi. Kulübüyle sorunlarını çözdüğü takdirde gelip imza atacak" dedi.
Bir süredir Kartepe'de takımla birlikte çalışan Slovak Peter Grajciar ve kampa iki gün önce katılan Burkina Fasolu Issouf Outtara'dan birini tercih edeceklerini sözlerine ekleyen Abdullah Mergen, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"İki oyuncu da olumlu sinylaller veriyor. Ancak Grajciar'ın geçen sezon yaşadığı ağır sakatlığa rağmen bu konuda bir sıkıntısı olmadığını öğrendik. Ayrıca son derece karakterli bir oyuncu. Yapılacak bir kaç testten sonra kesin kararımızı vereceğiz."
VALİ BEŞİK'A ZİYARET
Hafta başında sponsorluk konusunda Ankara'da bir dizi temasta bulunan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, kente dönüşte Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı da makamında ziyaret etti. Vali Bektaş'tan destek talebinde bulunan Başkan Mergen, ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, "Sayın Valimiz futbola çok fazla ilgi duymamasına rağmen Manisaspor'a her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi. Biz de kendisinden bir takım taleplerde bulunduk. Yararlı bir ziyaret oldu" dedi.

FOTOĞRAFLI