SPOR Toto Süper Ligi'nin yeni takımı Balıkesirspor'un Manisaspor'un eski yönetimi ile 5 milyon TL karşılığında renklerine katmak üzere anlaştığı belirtilen 4 futbolcudan kaleci Volkan'ın transferinde sorun ortaya çaktı.
Manisaspor, 5 milyon TL karşılığında Volkan Babacan, Murat Gürbüzerol, Eray Ataseven ve Bülent Cevahir'i vermeyi kabul etti. Manisaspor'un olağan kongresinde yönetimi devralan Başkan Abdullah Mergen, Eray, Murat ve Bülent'i 2 milyon 750 bin TL karşılığında Balıkesirspor'a vereceklerini açıkladı. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk'ün daha önceden, "Anlaştık" açıklamasını yaptığı kaleci Volkan ise 2 milyon 500 bin TL bonservisle İstanbul Başakşehir ile anlaşmak üzere olduğu transferin önümüzdeki günlerde resmi hale geleceği öne sürüldü.
Balıkesirspor Yönetimi'nin sağ bek Okan Alkan için Bucaspor ila görüşmeleri son aşamaya geldi. Balıkesirspor'da Muhammet ve İsmail'in ayrılmasından sonra Murat Sözgelmez de yönetime sitem ederek Medical Park Antalyaspor'un yolunu tuttu. Twitter hesabı üzerinden açıklamalar yapan tecrübeli stoper takipçileriyle, "Umarım bundan sonra değer kıymet bilinir. Bana, 'Kuru bir teşekkür bile edilmedi mi?' diye soruyorlar cevap veremiyorum. Hakkım cefakar taraftara ve takım arkadaşlarıma helal olsun. Siz de hakkınızı helal edin" mesajlarını paylaştı.
DEFANS HATTI DAĞILDI
Balıkesirspor'u Süper Lig'e taşıyan defans hattından kimse kalmadı. Kiralık futbolculardan kaleci Kingson takıma veda etti. Sivasspor'dan kiralanan Uğur, kulübüne döndü. Manisaspor'dan transfer edilen İsmail Dinler sözleşme yenilemeyince kapı önüne kondu. Stoperlerden Murat, Medical Park Antalyaspor'a imza attı. Rıza ise Şanlıurfaspor yolunda.