FIFA, 2009-2012 yılları arasında Manisaspor forması giyen ve halen Medical Park Antalyaspor'un kadrosunda bulunan Isaac Promise'ye 230 bin Euro alacağını ödemesini istedi.
Göreve geldiğinden bu yana mali sorunlarla boğuşan, bu nedenle transfer yapamayan Abdullah Mergen başkanlığındaki Manisaspor yönetimine bir darbe de eski futbolcusu Isaac Promise'den geldi. 3 sezon siyah beyazlı formayı giyen ve halen Medical Park Antalyaspor'un kadrosunda bulunan Isaac, 230 bin Euro alacağı için FIFA'ya yaptığı başvuruda haklı bulundu. FIFA, kararı Futbol Federasyonu kanalıyla siyah beyazlı kulübe tebliğ ederken, ödeme emrinin de önümüzdeki günlerde geleceği bildirildi.
Kesinleşmiş ödemelerin zamanında yapılmamasının puan silmeye kadar varan ağır yaptırımları bulunduğunu hatırlatan 2'nci Başkan Avukat Mustafa Karakaş, "Bu kadar ağır yükün yükün altından nasıl kalkacağımızı bilemiyoruz" dedi.
Altay'dan ayrılan Metin Yüksel ile prensipte anlaşan yönetim, geçen sezon RAD Belgrad'dan kiraladığı Perovic'le ilgili girişimlerinden sonuç alamadı. Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendiren Sırp golcünün kulübünde de kalabileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI