PTT 1'inci Lig’de ilk yarıyı 34 puanla beşinci sırada tamamlayan Manisaspor’da Başkan Emre Hasgör, geçen sezon Torku Konyaspor’a kaybettikleri Play off finalinden sonra istifa etmeyi düşündüğünü söyledi. Finalin kendisi ve yönetimi demoralize ettiğini belirten Hasgör, "Ama Manisaspor ruhuyla yola devam etme kararı aldık" diye konuştu.
"Sezon başında bu noktaya geleceğimizi biliyorduk" diyen Hasgör, "Puan hedefimizi aştık ama üst sıralardaki rakipler ilk yarı çok puan topladı. Önümüzdeki 5 ay mücadeleyi sürdüreceğiz. Hasgör geçen hafta kadroya kattıkları Abdülkadir için pekçok kez İstanbul’a gittiğini de söyledi.
PEROVİC HAMLESİ
Manisaspor ilk yarıda attığı 13 golle takımı sırtlayan Slavko Perovic’in bonservisini almak için kolları sıvadı. Yönetim, ara transferde futbolcu satılıp kaynak yaratılması halinde gol krallık yarışında zirveye kurulan 25 yaşındaki Sırp futbolcunun kulübü Rad Belgrad’la masaya oturacak. Antrenmanları Bekir, Hikmet, Murat Gürbüzerol, Simonek, Barbaros’tan yoksun sürdüren Manisaspor'da futbolcular sinemada, "Patron Mutlu Son İstiyor" filmini izledi.

MHÖ(YC/AÖ)