MANİSA 19 Mayıs Stadı'nda bu akşam oynanacak Süper Kupa finali öncesi iki takım taraftarları arasında zaman zaman gerginlikler yaşanmaya başlandı.
Sabahın erken saatlerinden itibaren Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden Manisa'ya gelmeye başlayan taraftarlar, şehir merkezinde gruplar halinde dolaşırken, birbirleriyle karşılaştıkları noktalarda tansiyon yükseliyor.
Manisa Fatih Parkı'nda karşı karşıya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları arasında karşılıklı laf atma yüzünden kısa süreli bir arbede yaşandı. Arbede sırasında Fenerbahçeli bir taraftar, Galatasaray taraftarı olduğu iddia edilen bir grup tarafından yaralandı.
Olay sonrası Fatih Parkı'na çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, Galatasaraylı taraftarlar, kaçarak parktan uzaklaştı. Yaralanan Fenerbahçeli taraftarların durumunun iyi olduğu bildirildi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ile çevre illerden gelen takviye çevik kuvvet ekipleri, şehir merkezinde özellikle park ve bahçelerde iki taraftarında birbiriyle karşılaşmaması için büyük özen gösteriyor.

FOTOĞRAF