TRANSFERDE gözünü gelecek vaat eden gurbetçi ve yabancılara diken Manisaspor, Almanya'dan 17-21 yaş arası 12 futbolcuyu kente getirdi.
Futbol Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere ve Almanya'da kulüp için futbolcu izleyen Tahsin Muharremoğlu'nun tespit ettiği 11 gurbetçi 1 Alman oyuncunun teknik direktör Tahir Karapınar tarafından bir süre deneneceği bildirildi.
Düsseldorf'dan İbrahim Doğan, Talha Demir, Tayfun Uzunlar, Justin Hertel, Oberhausen'den Kudret Kanoğlu, Hilden03'ten Emrah Çavdar, Duisburg'dan Ali Başaran, Baumberg'den Tolga Çetin, Buderich'den Enes Öz ve Kudret Öz, Mustafa Öz ve Gökhan Muharemoğlu'nu bir süre deneceklerini söyleyen Turgay Gümüşdere, "Bu gençlerin içinden yeni yıldızlar bulacağız" dedi.
GÜMÜŞDERE DEVAM
Manisaspor'da geçen hafta görev dağılımının yapıldığı ilk yönetim kurulu toplantısında altyapının kendisine bağlanmamasına tepki gösterek istifa ettiğini bildiren Futbol Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere görevine döndü. Başkan Abdullah Mergen'in istifasını kabul etmediği Gümüşdere'nin sadece profesyonel şubeyle ilgileneceği belirtildi.