Serhan TÜRK, Antalya- Devre arası Antalya kampının 6. gününü geçiren Galatasaray'da teknik heyet ve futbolcular arasında karma olarak oluşturulan iki takım halinde plaj voleybolu oynadı. Bir takımda teknik direktör Roberto Mancini ile birlikte Taffarel, kaleci antrenörü Fadıl Koşutan ve kalecisi Fernando Muslera ve Ufuk Ceylan'dan oluştu. Rakip takımda ise Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Aydın Yılmaz, Eray İşcan ve Burak Yılmaz yer aldı.



Çekişmeli geçen ilk seti Selçuk İnan'ın takımı 28-26 kazanırken bu sette teknik direktör Roberto Mancini zaman zaman yaptığı itirazlar ve esprilerle herkesi güldürdü.



İlerleyen dakikalarda yorulan Mancini yerini, oyunun başından itibaren hakemlik yapan ve skoru tutan Ceyhun Gülselam'a bıraktı.



Ceyhun'un girdiği takım bir sonraki seti 25-21 aldı. Son sette de kaleciler ve Ceyhun'un olduğu takım maçı domine etti ve seti 15-4 aldı.



Maç sonu kazanan takım fotoğraf çektirecekken diğer takım da onlara katıldı ve "Şampiyon Galatasaray" tezahüratlarıyla keyifli gün sona erdi. ST(MA)