Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Gençlerbirliği maçının kendileri için iyi bir ders olduğunu ve Eskişehir maçı öncesinde iyi bir uyarı olduğunu dile getirdi. İtalyan Teknik Adam, GS TV'ye yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Gençlerbirliği maçının başında ne yazık ki iki hatalı golle 2-0 geriye düştük. Tabi geriye düşünce takımın moral seviyesi de aşağıya düştü. Dürüst olmak gerekirse ilk yarıda çok iyi oynamadık. İstediğimiz Galatasaray'ı sahada gösteremedik. Ama ikinci yarı tamamen değişik bir Galatasaray vardı. Agresif top oynayan ve pozisyonlara giren bir Galatasaray vardı. Ondan sonra gelen 3 golle çok anlamlı bir galibiyet oldu.

Zor ve güzel bir maç bizi bekliyor. Kupa finali tek maçtan ibaret o yüzden her şey olabilir tabi ki. İyi oynamamız lazım maçın başında istediğimizi göstermemiz gerekiyor. Maça yaklaşımımız çok önemli. İyi defans yapan, iyi hücum yapan kuvvetli bir Galatasaray olması gerekiyor. Maç boyunca iyi konsantre olmamız gerekiyor. Zor bir maç bizi bekliyor çünkü Eskişehirspor'un iyi bir takım olduğunu düşünüyorum.

Önümüzdeki bir kupa için iyi bir şans var. Hem biz hem de Eskişehirspor bu kupayı istiyor. Türkiye Kupası'na gelebilmek için belki de 18 maç fazla oynadık. Bu kadar emek vermişken finalde kazanmamız gerekiyor."

İstanbul-

(ud)