Faruk ZABCI, LONDRA- Başta Belçika olmak üzere en az üç milli takım 18 yaşındaki Arnavut kökenli Adnan Januzaj'ı kapma peşinde ama genç yıldızın gönlü Arnavutluk'ta.

Annesinin ailesi Türkiye'ye sürüldüğü için ismi genç oyuncuya talip milli takımlar arasında Türkiye de var. Ama Arnavutluk Kurtuluş Ordusu 'nda görev yapan Kosavalı babası Türkiye ve Sırbıstan'in şansı olmadığını söyledi. Öte yandan Januzaj'ın bir öğrenci kızla fazla para harcamayacağı bir mekanda buluşması İngiliz basınında bugün olay yapıldı.

Bir kızla ilk defa randevu yapan Adnan Januzaj'ın haftada 30 bin sterlin kazanmasına rağmen çıkarttığı kızı ucuz tavuk lokantası sayılan Nandos'a götürdüğü ve 18 sterlin fatura ödediği ortaya çıktı. Olayı İngiliz gazetelerine anlatan Melissa Mckenzie, "Bir Manchester United futbolcusundan daha çok şey beklerdim. Ucuz yemek dışında otomobilimin 5 sterlin tutan park parasını da ben verdim" diye dert yandı. Paris St Germain gibi dev kulüplerin peşinde oldukları fakat Manchester United'ın başka bir kulübe kaptırmamak için geçen ekim ayında 5 yıllık mukavele yaptıkları Adnan Januzaj'ın kızla randevusuna jogging yapmaya gider gibi eşofmanla arabasız gittiği öğrenildi. Adnan Januzaj'ın otomobiliyle oğlunu randevuya götürüp bıraktığı anlaşıldı.

Daha sonra 60 sterlinlik üç yıldızlı bir otele gittiklerini anlatan Liverpool'lu 25 yaşındaki öğrenci kız, burada Adnan Januzaj'ın saç jölesine merakını ve annesinin kaşlarını nasıl yaptığını anlattığına dikkat çekerken "Hayatımda böyle cimri bir erkekle karşılaşmadım. Onla buluşmadan önce 30 sterlin makyajıma harcadım. Lüks bir otomobille beni almaya geleceğini beklerken arabasız geldi " dedi. Ayrıldıktan bir saat sonra çocuk bakıcısı öğrenciye Adnan Janujaj'ın mesaj atarak onu sevdiğini söylediği kaydedildi. Çiftin daha sonra telefonla görüşüp birbirlerine flört mesajları attıkları ve ilişkiyi sürdürdükleri anlaşıldı. Gelgelelim Harika Çocuk, kızın Manchester'a taksi parası 40 sterlini ödemeyi reddedince Melissa futbolcu aşkından vazgeçti. FZ (UD)