UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında Manchester United'a konuk olan Fenerbahçe, Old Trafford'da dağıldı.. Rakibi karşısında sahadan farklı mağlup ayrılan Kanarya, gruptaki ilk yenilgisini alırken, kötü gidişini durduramadı..
UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Manchester United'a 4-1 yenilerek ağır bir mağlubiyet yaşadı. Old Trafford'da sarı-lacivertli taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.

Manchester United Fenerbahçe maçı fotoğrafları
Mücadelenin 30. dakikasında ceza alanı sol çaprazında Simon Kjaer, Juan Mata'yı düşürdü ve hakem Benoit Bastien penaltı kararı verdi. Penaltı atışını gole çeviren Pogba skoru 1-0 yaptı. Bu golden 2 dakika sonra Mata'nın pasıyla ceza alanı içine giren Martial, Şener Özbayraklı'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Bastien bir kez daha penaltı noktasını işaret etti. Topun başına geçen Martial durumu 2-0 yaptı. 45+1'de Paul Pogba, ceza yayının bir adım gerisinden yaptığı vuruşla topu 90'a gönderdi ve skor 3-0 oldu. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Manchester United ikinci yarıya da golle başladı. 48. dakikada Jesse Lingard farkı 4'e çıkardı. Fenerbahçeli taraftarlar sarı-lacivertli yönetimi istifaya davet etti. 83. dakikada eski kırmızı-şeytan Van Persie skoru 4-1'e getiren golü kaydetti. Maç 4-1 İngiliz devinin üstünlüğü ile sona erdi.
A Grubu'nda oynanan diğer maçta ise Feyenoord evinde Zorya'yı 1-0 yendi. Alınan bu sonuçların ardından 6 puanlı ManU 1. sırada, aynı puandaki Feyenoord 2. sırada yer aldı. Fenerbahçe'nin 4 puanla 3. sırada bulunduğu A Grubu'nda Zorya 1 puanla sonuncu sırada yer aldı.
Manchester United Fenerbahçe 
Manchester United: 4 - Fenerbahçe: 1
Manchester United Fenerbahçe
Stat: Old Trafford
Hakemler: Benoit Bastien, Frederic Haquette, Hicham Zakrani (Fransa)
Manchester United: De Gea, Darmian, Smalling, Bailly, Shaw, Carrick, Pogba, Lingard, Mata, Martial, Rooney
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Mehmet Topal, Neustaedter, Alper Potuk, Volkan Şen, Van Persie
Goller: Dk. 31 (penaltıdan) ve Dk. 45+1 Pogba, Dk. 34 Martial (penaltıdan) DK. 48 Lingard (Manchester United) , Dk. 83 Robin van Persie (Fenerbahçe)