Ali DANAŞ-Mustafa AKIN, İstanbul- Bir süredir Ankara GATA'da tedavisi süren ve bir de operasyon geçiren Beşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı Süleyman Seba bu sabah ani bir kararla ambülans uçakla İstanbul'a getirildi. İşadamı Rahmi Koç tarafından tahsis edilen uçakla İstanbul'a getirilen Seba'nın tedavisi burada sürecek.

Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'nde bulunan Seba'yı Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu ve yeğeni olan teknik direktör Tayfur Havutçu ziyaret etti.

Uslu, yaptığı ziyaret ve Seba'nın durumu hakkında şunları söyledi:

"Yapacak bir şey yok. Geçmiş olsuna geldik ancak Süleyman ağabey yoğun bakımdaymış. Tayfur'un söylediğine göre iyi değil ama düzelebilir mi bilemiyorum. Süleyman Ağabey Türk sporuna çok şeyler vermiş bir insan. Onun için bir ziyarette bulunduk" ifadelerine yer vererek, Süleyman Seba'nın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Süleyman Seba'nın durumu ile yakından ilgilenen Tayfur Havutçu ise; "Bildiğiniz gibi Sayın Başkanımız iki haftadır GATA'da tedavi altındaydı. Bu sabah itibarı ile Amerikan Hastanesi'ne geldi ve tedavisi burada devam edecek. Şu anda yoğun bakımda. Arzumuz ve temennimiz bir an önce eski sağlığına kavuşması yönünde. Sevenleri ve dostları ziyarete geliyorlar ama görme imkanı yok kimsenin. Bilinci sabah itibarı ile yerinde idi ama beklentimiz bir an önce eski sağlığına kavuşması" ifadelerine yer vererek sözlerini tamamladı. AD (MA) UD