Galatasaray'ın ev sahipliğinde düzenlenen Lukoil Children's Champions Cup sona erdi.

Finalde Malmö'yu 2-1 yenerek şampiyon olan PAOK'un kupasını, Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder ve Selçuk İnan verdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 3 gün süren organizasyonda, Galatasaray'ın yanı sıra Malmö (İsveç), PAOK (Yunanistan), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), OFK Belgrad (Sırbistan) ve Lokomotiv Moskova (Rusya) takımları yer aldı.

Takımların 20'şer dakikalık 2 devreden maçlar oynadığı ve Galatasaray'ın 5. sırada bitirdiği turnuvanın final maçında PAOK ile Malmö karşı karşıya geldi. Yunan ekibi, müsabakayı 2-1 kazanarak adını zirveye yazdırmayı başardı.

Organizasyonun üçüncülük maçında ise Lokomotiv Moskova ve Shakhtar Donetsk karşılaştı. Normal süresi 0-0 biten müsabakayı penaltılarda 7-6 kazanan Rus takımı, üçüncü sıranın sahibi oldu.

Turnuvanın final maçını izleyen Wesley Sneijder ile Selçuk İnan, kupa seremonisinde yer aldı. İki futbolcu, şampiyonluk kupasını PAOK'a takdim ederken, henüz futbol kariyerlerinin başında bulunan oyuncular, Sneijder ve Selçuk'a yoğun ilgi gösterdi.

Bu arada, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara ve Futbol Akademi Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Bülent Ünder de etkinlikte yer aldı.