Galatasaray'ın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Alman milli futbolcu Lukas Podolskiİstanbul'a geldi.


Antalya'da tatil yapan Podolski, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman ile birlikte Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na gelişinde coşkuyla karşılandı.

Alman oyuncuyu havalimanında bir grup sarı-kırmızılı taraftar, tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar, Podolski'ye sarı-kırmızı atkı verdi. Uçaktan inişi sırasında Podolski'ye havalimanı çalışanları da büyük ilgi gösterdi ve birlikte fotoğraf çektirdi.



Galatasaray'dan açıklama geldi

Galatasaray Sportif A.Ş'nin transferi için görüşmelere başlandığını duyurduğu Alman milli oyuncu Lukas Podolski İstanbul'a geldi.

Taraftarlarımızın büyük coşku ve tezahüratlarıyla Sabiha Gökçen Havaalanı'na iniş yapan Dünya Şampiyonu, Alman Milli Takımı'nın  10 numarası, buradan sponsor hastanemiz Ulus Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçmek üzere hareket edecektir.

Sağlık kontrollerinin ardından Lukas Podolski için bugün saat 16:30'da Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in katılımıyla Ali Sami Yen Medya  Center'da imza töreni düzenlenecektir.