TRABZONSPOR'un UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki İtalyan rakibi Lazio'nun Senegalli forvet oyuncusu Balde Diao Keita, "Trabzonspor Roma'da çok sıcak bir stadyum bulacak" dedi.
Serie A'daki kötü gidişatını sürdüren başkent ekibi Lazio, halihazırda grupta Trabzonspor'un koruduğu liderliğe oturmak için mücadele verecek. Napoli'ye karşı dün akşam 4-2'lik mağlubiyet elde ettikleri karşılaşmanın 88'inci dakikasında takımının ikinci golünü atan Keita, 12 Aralık'ta Roma Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor'u ağırlayacakları maça ilişkin, "Zor bir mücadele olacak. Onlar kazanmak için ellerinden geleni yapacak. Gerçekten iyi bir takım. İyi bir maç olmasını bekliyoruz. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız" dedi.
Trabzon'daki maçta, taraftarın yarattığı çok sıcak bir stadyum ortamı bulduklarını söyleyen Keita, "Trabzon'a gitmeden önce bize bazı görüntüler izletmişlerdi oynadıkları maçlara ilişkin ve orada ne kadar ateşli bir taraftar grubunun olduğunu görmüştük. Bunu bilerek gitmiştik oraya. Trabzonsporlu futbolcular da buraya, Roma'ya geldiklerinde, çok sıcak, ateşli bir stadyumla karşılaşacaklar. Taraftarın bize büyük katkısı olacak" diye konuştu. EÇ(UD/FG)