CANAN KAYA, RİO DE JANEİRO /

Kupa kapanışında Latin rüzgarı esecek. Shakira, Carlos Santana ve Brezilyalı şarkısı İvete Sangalo dünya kupası kapanış töreninde futbolseverlere coşkulu anlar yaşatma sözü verdi.

Rio de Janeiro Maracana Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında bir araya gelen Shakira, Carlos Santana ve İvete Sangalo kapanış seremonisinde 70 bin kişinin karşısına çıkıyor.

DÜNYA KUPASI HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ

Üçüncü kez dünya kupası töreninde şarkı söyleyecek olan Kolombiyalı pop kraliçesi Shakira, "Çok heyecanlıyım. Harika bir kapanış töreni olacağını biliyorum. Bu kadar yetenekli ve insanların hayallerini yansıtan bir ekibin parçası olduğum için onur duyuyorum" dedi.

Futbolun hayatını değiştirdiğini söyleyen Shakira şöyle konuştu: "Futbol hayatımda çok olumlu değişikliklere yol açtı. Bu benim kupada üçüncü kez yer alışım. Benim için çok büyük onur. Ancak hayatımın aşkını tanıdığım 2010 dünya kupası asla unutmayacağım. Eğer dünya kupası olmasaydı, oğlum da olmazdı"

Maracana stadında fotoğraf çektiren Shakira kupa için bestelenen "La la la" şarkısının provasını da yaptı.

Kupanın kapanış töreninde yer alacak diğer latin yıldız Carlos Santana, Haitili rapçi Wyclef ve Brezilyalı Alexandre Pires'le kupanın resmi şarkılarından birlikte "Dar um Jeito (We Will Find A Way"'ı seslendirecek.

Barcelonalı oyuncu Carles Puyol ve Brezilyalı top model Gisele Büdhchen'in sunacağı ödül töreninde 2014 Dünya Kupası şampiyonu ödülünü Brezilya Devlet Başkanı Dilma Rousseff ve FİFA Başkanı Joseph Blatter'in elinden alacak.