Dünya şampiyonu judocu Majlinda Kelmendi, 21 Aralıkta Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek olan Avrupa Kulüpleri Judo Şampiyonası'nda Galatasaray için mücadele edecek.

Majlinda Kelmendi, İpek kentinin İppon kulübü üyesi olmasına rağmen bu şampiyona için Galatasaray takımı tarafından ödünç alındığı açıklandı.

Majlinda Kelmendi: "GALATASARAY FORMASINI GİYMEKTEN GURUR DUYUYORUM"

Koha Ditore gazetesine demeç veren Majlinda Kelmendi, "Galatasaray'a gitmemiz Avrupa Federasyonu tarafından müsaade edilmektedir. Bu, kulüpler için büyük önem taşıyan bir yarışmadır. Avrupa'nın en büyük judo kulüpleri ve dünyanın en iyi judocuları yarışmaktadır. Ben de dünya şampiyonu olarak Galatasaray'ın formasını giymekten gurur duymaktayım ve Galatasaray'a altın madalya kazandırmak için savaşacağım" dedi.

Kelmendi, sözlerine şöyle devam etti;

"Yarışlar beş kategoride gerçekleşmektedir. Sakatlanması yüzünden Nora'nın katılmayışı bizim için büyük bir handikaptır. Onunla, Galatasaray'a altın madalyayı rahat rahat getirebilirdik. Şimdi şanslarımız daha az."

Paris'te düzenlenecek olan Avrupa Kulüpleri Judo Şampiyonası'nda 20 erkek ve 15 bayan kulüpleri mindere çıkacak. TURAN KASAP - PRİŞTİNE / TK(GH)