Kosova ile Türkiye Milli Takımları arasında oynanacak dostluk maçı öncesindeki heyecan giderek artıyor.

Kosova Futbol Federasyonu, son hazırlıklar çerçevesinde, Kosova - Türkiye maçını izleyecek olan medya mensuplarının akreditasyon kartlarını dağıttı. Kosova Futbol Federasyonu yetkilileri, Kosova - Türkiye maçını izlemek için 70 medya grubundan 200'e yakın gazeteci, kameraman ve fotoğraf muhabiri için akreditasyon kartı verdi. Bu da, Kosova'nın devlet olmasından sonra medya tarafınca en çok izlenecek bir maçı konumuna getirdi. Bunun yanı sıra, Kosova - Türkiye maçı Kosova Devlet Televizyonu'ndan naklen yayınlanacak.

Bu arada Ay-yıldızlı kafile yarın Priştine'ye gelecek. Milliler, TSİ 14.30'da Priştine Havalimanı'na gelecek ve daha sonra konaklayacağı Swiss Diamond Oteli'ne yerleşecek. Edinen bilgiye göre Kosova'daki Türkler, Ay-yıldızlı ekibimizi otel önünde Türk bayraklarıyla karşılayacak.

Aynı gün Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim bir basın toplantısı düzenleyecek ve Milliler akşam saatlerinde Priştine Stadı'nda antrenman yapacak.

Kosova ile Türkiye arasındaki hazırlık karşılaşması ise çarşamba günü TSİ 19.00'da Adem Jashari Olimpik Stadı'nda oynanacak.

TURAN KASAP - PRİŞTİNE

tk(gh)