Enis TABAK/PRİZREN, () - KOSOVA'da Beşiktaşlı taraftarların bir araya gelerek kurduğu 'Prizren Beşiktaşlılar Derneği', Kosova Ekonomi Bakanı Yardımcısı Cüneyt Ustaibo'nun yanı sıra çok sayıda Beşiktaş taraftarının da katılımıyla açıldı.

Havai fişek gösterisi eşliğinde saat 19.30'te açılan derneğin açılış kurdelesini Beşiktaş taraftarı Kosova Ekonomi Bakan Yardımcısı Cüneyt Ustaibo ve Prizren Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Alev Nuş kesti. Beşiktaş Kulübü'nün 110. kuruluş yıl dönümüne denk gelen 19 Mart 2013 tarihinde kurulan dernek, bugüne kadar çok sayıda faaliyete imza attı. Yeni binasına taşınan derneğin açılışında konuşan Kosova Ekonomi Bakanı Yardımcısı Cüneyt Ustaibo, Kosovalı Beşiktaşlı taraftarları tebrik ederek, destek sözü verdi. 'Prizren Beşiktaşlılar Derneği' Başkanı Alev Nuş da, Kosova'da çok sayıda Beşiktaşlı taraftarın bulunduğunu ve dernekçe bu ruhu yaşatmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Açılışa, Kosova'da KFOR Barış Gücü bünyesi altında görev yapan Türk asıllı Beşiktaşlı olan İsviçre askerlerinin de katılması dikkat çekti. Açılış konuşmaları ardından katkısı geçen kurum ve kişilere teşekkür belgesi verildi. Açılış, verilen kokteyle sona erdi.

et (os)