Turan KASAP/PRİŞTİNE, () - KOSOVA Milli Futbol Takımı'nın Haiti ile yapacağı ilk resmi maçı için geri sayım başladı.

Kosova-Haiti maçının oynanacağı Mitroviça kentindeki Adem Yaşari Stadı'nın resmi açılışını Kosova Başbakanı Haşim Taçi yaptı. Açılıştan sonra Kültür Bakanı Memli Krasniçi ve Kosova Futbol Fedrasyonu Başbakanı Fadil Vokri, Başbakan Haşim Taçi ile birlikte statta incelemelerde bulundu. Başbakan Taçi, bu stadı FIFA standartlarına uygun hale getirmek için 700 bin Euro'nun harcandığını belirti.

KOSOVA MİLLİ TAKIMI, KOSOVA'NIN İLK CUMHURBAŞKANI İBRAHİM RUGOVA'NIN MEZARINI ZİYARET ETTİ

İki gün önce kampa giren Kosova Milli Futbol Takımı, Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Fadil Vokri ile birlikte Kosova'nın ilk Cumhurbaşkanı İbrahim Rugova'nın mezarını ziyaret etti. Futbol Fedresyonu Başkanı Fadil Vokri ve Kosova Milli Takımı'nın Albert Bunyaku, İbrahim Rugova'nın mezarına çiçek koyarak, saygı duruşunda bulundular. Takım kaptanı Albert Bunyaku yaptığı açıklamada, Kosova'nın kurucusu İbrahim Rugova'nın mezarı başında ilk kez bulunmanın heyecanı içinde olduğunu ifade etti. Bunyaku ayrıca, Kosova Milli Takımı'nın Avrupa'da oynadığı için güçlü bir takım oluşturduğunu ve Haiti'yi yeneceğini belirtti.

HAİTİ MİLLİ TAKIMI BAŞKENT PRİŞTİNE'YE GELDİ

Haiti Milli Futbol Takımı, akşam saatlerinde Kosova'nın başkenti Priştine'ye geldi. 42 kişiden oluşan Haiti kafilesini, Başbakan Yardımcısı Behçet Pacolli karşıladı.

KOSOVA - HAİTİ MAÇI İÇİN BİLETLER KARABORSADA 300 EURO'DAN SATILIYOR

Kosova - Haiti maçı için dün satışa çıkarılan biletler 3 saat içinde tükendi. Maç biletlerinin karaborsada 300 Euro'dan satıldığı öğrenildi. Karaborsada bilet fiyatlarının maç günü 500 Euro'ya kadar çıkabileceği tahmin ediliyor.

tk (os)