Süper Lig’de ikinci sezon iyi bir çıkış yakalayarak 3’üncü sıraya yükselen ve aynı başarıyı Ziraat Türkiye Kupası’nda gösteren Torku Konyaspor, çarşamba günü KonyaBüyükşehir Belediyesi Arena’da saat 21.15’de Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası yarı finalin ilk maçını oynayacak. 

05.00’TE MAÇ KUYRUĞU
Süper Lig’de 2’nci devre iyi bir çıkış yakalayarak puan cetvelinde 3’üncü sırada yükselen Torku Konyaspor’un taraftarları, aynı başarıyı Ziraat Türkiye Kupası’nda gösteren takımlarının kupada Fenerbahçe’yle oynayacağı maç için bu sabah saat 05.00’de Konya Büyükşehir Belediyesi Arena’nın önündeki bilet satış noktasına gitmeye başladılar.

Müsabakanın biletini alabilmek için kuyruğa giren taraftarların maça yoğun ilgi gösterdikleri dikkati çekti.

PASSOLİG SİSTEMİ ARIZALANDI
Bu arada passoligin sisteminden kaynaklı problem yüzünden saat 10.00’da başlaması gereken biletlerin satışına geçilemedi. Bu yüzden çift sıra halinde bekleyen taraftarların oluşturduğu bilet kuyruğu, iyice uzadı.

Taraftarların önlerinde saatlerde beklemek zorunda kaldığı gişeler, saat 13.00 sıralarında açılarak bilet satışına başladı. Geç açılmasına rağmen sistemin zaman zaman aksaması nedeniyle bilet satışının yapılamadığı gözlendi.

BAYDAR: "PASSOLİG SÜREKLİ ARIZALANIYOR"
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, biletlerin satışa sunulması konusunun passoligden kaynaklandığını, sorunun çözülmesi içinde passolig yetkilileriyle temas halinde olduklarını belirtti. 

Ahmet Baydar, daha önceki maçlarda da zaman zaman yine aynı sorunlarla karşılaştıklarını ancak hiç bir çözüme ulaşamadıklarını söyledi. Bu sorunun kökten çözümlenmesi gerektiğini belirten Baydar, ”Sürekli hem bizim taraftarımız hem de diğer takımlara gönül veren taraftarlar aynı sorunlarla karşılaşıyor. Taraftarlarımız artık mağdur edilmesin.”dedi.