SPOR Toto 2’nci Lig Kırmızı grup takımlarından Kırklarelispor, yeni sezon öncesindeki ilk transferinde Aydınspor 1923’ün ön liberosu 26 yaşındaki Samet Kumbaşı’nı 2 yıllığına renklerine bağladı.
Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, kulüp binasındaki imza töreninde, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Bu çerçevede takıma yapılacak olan transferler içinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Can, geçtiğimiz sezon Aydınspor 1923 da oynayan 26 yaşındaki Samet Kumbaşı’nı 2 yıllığına anlaşma yaparak kulübe kazandırdıklarını söyledi.
Can, "Dış transferde ilk imzayı Aydınspor’un ön liberosu olan Samet Kumbaşı’na attırdık. 2 yıllık sözleşme oyuncumuzla 2 yıllık sözleşme imzaladık. Bu sene Kırklarelispor’a 6-7 noktaya transfer yapmak istiyoruz. Bu transferlerle sezona 15 Temmuz da Kırklareli’nde ilk kampa girerek başlamak istiyoruz. İkinci kamp ise Kocaeli Kartepe olacak. Kırklarelispor ayrıca iç transferde geçen sezon forma giyen Enis Çeliksu ile sözleşme yeniledi." şeklinde konuştu.
Kırklarelispor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Kumbaşı ise takımı hak ettiği yere getirmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Konuşmaların ardından Kumbaşı, kendisini 2 yıllığına Kırklarelispor’a bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.

FOTOĞRAFLI