SÜPERSPORT Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Akyazı ilçesi'nde kendi adını taşıyan piste antreman yaparken bir an dengesini kaybedince, motosikletle birlikte düşerek sürüklenip lastik bariyerlere çarptı. Kaza anı bir cep telefonu ile görüntülendi.
Süpersport Dünya Motorsiklet şampiyonluğunu iki kez elde eden ve 2014 yılındaki şampiyonaya Akyazı İlçesi'ndeki antreman pistinde hazırlanan Kenan Sofuoğlu bugün çevresi karla kaplı pistte antreman sürüşleri yaptı. 
Meraklıların da izlediği antreman pistindeki sürüş sırasında Sofuoğlu virajda bir an dengesini kaybedince, motosikletiyle birlikle düştü. Motosikletiyle birlikte yaklaşı 20 metre sürüklenerek antreman pistinde bulunan lastik bariyerlere çarptı.
Sofuoğlu çarpmayla birlikte hemen ayağa kalktıktan sonra motorunu kontrol etti. Sofuoğlu'nun motosikletiyle kaza anı bir cep telefonu tarafından da saniye saniye kaydedildi.
Sofuoğlu'nun Mart ayında Avusturya'da 1nci ayağı yapılacak olan Dünya Motosiklet Şampiyonasına hazırlandığı belirtilirken,  kazayla ilgili olarak  "Bunlar antremanda olan, yaşanan olağan şeyler" dedi.

ZT(MB/AAA)(FOTOĞRAFLI)