MEDİCAL Park Antalyaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Erciyes maçına özel uçakla gidiyor. Başkan Gültekin Gencer, Antalyalıların takımlarını maddi manevi desteklemek için kafileye katılmalarını istedi.
Medical Park Antalyaspor, ikinci devrenin ilk maçı için cumartesi günü özel uçakla Kayseri'ye gidiyor. Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyes'e konuk olacak kırmızı beyazlı kafileye katılmak isteyen futbolseverler, cumartesi öğle saatine kadar rezervasyon yaptırabilecek.
Başkan Gültekin Gencer, Antalya'da yaşayan herkesin kendi takımlarına sahip çıkmaları gerektiğini bir kez daha vurgularken şunları söyledi:
“Antalyaspor'u sportif anlamda en üst seviyeye taşımak için yönetim kurulu olarak hepimiz elimizi taşın altına koyduk. Ara transferde kadroya dahil ettiğimiz oyuncularla hem Süper Lig'de hep de kupada daha iddialı konuma geleceğiz. Bunun için bizler, teknik heyet ve oyuncularımız var gücümüzle çalışıyoruz. Antalya'da yaşayan herkes böylesi önemli bir markaya sahip çıkmalı ve maddi manevi destek vermelidir. Antalyalı iş adamlarının son deplasman maçında gösterdikleri ilgi ve alakayı Kayseri için de tekrarlamasını istiyoruz." (FOTOĞRAFSIZ)