KAYSERİSPOR'un yeni teknik direktörü Domingos Paciencia, takımına yaptırdığı ilk antrenmandan önce futbolcularını uyarırken puan farkının kapatılmasını hedeflediklerini söyledi.
"ANTRENMANLAR MAÇ KADAR ÖNEMLİ"
Karpuzatan Tesisleri'nde, oyuncularına ilk antrenmanını yaptıran Domingos Paciencia, oyuncucularına, "Antrenmanların maç kadar ciddiye alınmasını istiyorum. İdmanlara tekmeliksiz asla çıkmayın. Ligde gördüğüm kadarıyla yeterince zaman ve puan kaybettik. O nedenle daha çok çalışıp üst sıralardaki takımlarla aramızdaki farkı kapatmalıyız" dedi.
Kayserispor, daha sonra antrenmana başladı. Sarı kırmızlı takımda Sırp stoperi Simiç, ayağındaki stres kırığı yüzünden antrenmanda düz koşu yapan tek futbolcu oldu.
"EN BÜYÜK TRANSFER SAKATLARIMIZIN DÖNMESİ"
Genel Menajer Süleyman Hurma ise sarı kırmızılı ekibin ikinci yarıdaki en önemli transferlerinin sakat oyuncularının yeniden takıma dönmeyleri olduğuna dikkati çekerken şunları söyledi:
"Şu anda elimizdeki kadromuz yeterli ve iyidir. Çek Vanek ile gurbetçi Levent’i renklerimize kattık. Devre arasında transfer yapmak kolay değil. Şartlar değişirse, bir iki oyuncu daha alırız. UEFA’da final oynatmış bir teknik direktör aldık. Genç neslin en iyi birkaç antrenöründen biri. Kayserispor’a faydalı olacak. Biz de ona elimizden geldiğince destek vereceğiz."
Süleyman Hurma, sarı kırmızılı ekibin Brezilyalı Portekiz, Arajantin liglerinden oyuncu almasını ise, "Üst kalite oyuncu almak isterseniz, yani Almanya, İngiltere ve İspanya’daki oyuncular, ülkemiz futboluna gelmek istemiyorlar. O nedenle o bölgeden gelenleri tercih ediyoruz" diye konuştu.
"BAŞARIYI BİZDEN ÇOK İSTİYOR"
Takım kaptanı Abdullah Durak, antrenmandan sonra, "Devre arasında kampında iyi çalıştık. Tüm takımlardan daha çok çalıştık. Hazırlık maçları da iyi geçti. Teknik direktörümüz Domingos Paciencia aramıza yeni geldi. İlk gözlemlediğimiz, onun başarıyı bizden çok istemesi. İnancı tamam. Biz bu işin içinden en kısa sürede çıkacağız" dedi.