SON iki haftada üst üste aldığı galibiyetlerle moral kazanan Kayserispor, neşeli geçen antrenmandan sonra kampa girdi.
Antrenör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde Karpuzatan tesislerinde, pazartesi akşamı oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçına hazırlanan Kayserisporlu futbolcular ısınma hareketlerinin ardından, gruplar halinde çalıştı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmadan sonra futbolcular, 1 saat şut ve çabukluk antrenmanı yaptı.
Antrenmana, sakatlıkları geçen Sefa, Zurab ile Simiç katıldı. Sarı kırmızılı oyuncuların anhtrenmandan hırslı oyduğu gözlendi. Medical Park Antalyaspor maçında kart cezası olan Okan Yokuşlu, Yener Arıca ve Pablo Mouche takımlarında yer alamayacak.
Çalışmadan sonra açıklama yapan antrenör Cüneyt Dumlupınar, şunları söyledi:
"İyi bir seri yakaladık. Oyuncularımızın morali de yerine geldi. Bu seriyi sürdürüp ligde kalmak istiyoruz. Rakiplerimizin durumu, fikstür ele alındığında matematiksel olarak Süper Lig'de kalma şansımız var. Mücadalemizi sonuna kadar sürdürüp, şansımızı zorlayacağız. Kayserispor olarak bizim artık kaybetmekten çok, kazanacak çok şeyimiz var."
Antrenmanı izleyen Genel Menajer Süleyman Hurma ise, "Maçı  kadın ve çocuk seyirciye  oynayacağız. Onları Kayserisporumuz'a destek vermeye bekliyoruz. Henüz ligde son sözümüzü söylemedik'' dedi.

OE(OE/AÖ) FOTOĞRAF