KAYSERİSPOR’un sezon başında sakatlandığı için 2.5 ay önce ameliyat olan golcü oyuncusu Bobo, eski takımı Beşiktaş’la cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya 3 gün kala takımıyla birlikte ilk kez çalıştı.
"İYİ MÜCADELE ETTİK"
Teknik direktör Robert Prosinecki, takımına Beşiktaş maçı için Karpuzatan Tesisleri'nde yaptırdığı antrenmandan önce bir açıklama yaptı. Medical Park Antalyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Prosinecki, şöyle devam etti:
"BOBO'NUN DÖNÜŞÜ OLUMLU ETKİLEYECEK"
"Deplasmanda olmamıza rağmen rakibimizi sonuna kadar zorladık. Bir deplasman takımı olarak her şey olumluydu. Ama, dikkat kaybı ve konsantrasyon noksanlığından son dakikada gol yedik. Şunu söylemeliyim ki iyi mücadele ettik, sayısız gol fırsatı bulduk. Herşeye rağmen iyi bir yola girdiğimizi söyleyebiliriz. Sakat oyuncularımız Beşiktaş maçı öncesi tamamıyla aramıza döndü. Moralimiz düzeldi. Daha iyi mücadele edecek güce kavuştuk. Bobo’nun aramıza dönmesi olumlu etki olacaktır. Bizi biraz daha yukarı çıkaracak."
"BEŞİKTTAŞ'TAN 3 PUAN ALACAĞIZ" 
Beşiktaş maçında saha ve seyirci desteğiyle iyi sonuç almak istediklerini belirten Prosinecki, "Beşiktaş maçına iyi hazırlanacağız. Bu maça çok önem veriyoruz, kendimizi iyi hazırlayacağız. Mental olarak da iyi futbol sergileyeceğiz ve hasretini çektiğimiz 3 puanı alacağız" diye konuştu.
FONSECA DÜZ KOŞU YAPTI
Öte yandan, Kayserispor’da hafif sakatlığı bulunan Serano Fonseca, arkadaşlarından ayrı olarak düz koşu yaptı. Fonseca'nın sakatlığının ciddi olmadığı ve Beşiktaş maçına kadar iyileşeceği bildirildi.