VALİ Orhan Düzgün, olağanüstü genel kurul sonrası yeniden Kayserispor başkanlığına seçilen Recep Mamur ile yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Vali Düzgün, kabulde Recep Mamur başkanlığındaki yönetim kurulunu tebrik ederek, başarılar diledi.
Kayseri’nin pek çok alanda gösterdiği atılımın spor alanında da yaşandığını, Süper Lig’de iki kulübün bulunmasının bunun en somut örneği olduğunu belirten Vali Düzgün, her iki Kayseri takımının da ilerleyen haftalarda çok daha güzel sonuçlar alacağına yürekten inandığını dile getirdi.
Kayserispor’un geçtiğimiz sezon ligi 5'inci sırada bitirdiğini belirten Düzgün, "Genel kurulda seçilen ve aralarında görev dağılımını yapan yönetim kurulumuzun gayretleri ve takımdaki sakatlıkların sona ermesiyle Kayserispor ligde çok daha iyi bir yerde olacaktır." dedi.
Kayserispor Başkanı Recep Mamur da, Vali Orhan Düzgün’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gece gündüz demeden Kayserispor’un başarısı için çalışacaklarını vurguladı.