KAYSERİSPOR teknik direktörü Robert Prosinecki, "İçinde bulunduğumuz kötü durumdan bir an önce kurtulmamız için bu hafta oynayacağımız Çaykur Rizespor maçında galibiyete çok ihtiyacımız var" dedi.
Öncelikli cumartesi günü ligde oynayacakları maçı düşündüklerini, Çaykur Rizespor deplasmanının kendileri için çok zor olacağını belirten Prosinecki, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Oyuncularım, Kayseri Erciyesspor ile oynadığımız özel maçta daha istekli, daha arzulu, ne yaptığını bilen ve skor anlamında, puan anlamında her şeyini ortaya koyan bir oyun ortaya koydu. Her ne kadar Kayseri Erciyesspor, as futbolcularından yoksun olarak sahaya çıksa da biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bizim için kazanma dinamiğinin içine tekrar girebilmek çok önemliydi. Bu galibiyet bizim için moral anlamında da, alışkanlık kazanma anlamında da önemliydi. Oyuncuların reaksiyonu, oyuncuların bu işin bilincine erişmesi bizim için çok önemli. Umut ediyorum hafta içinde yapacağımız antrenmanların mükafatını orada yapacağımız maç ve galibiyetle alırız. Her şey iyi gidiyor, iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Devre arası transferler konusunda Kayserispor için hangi oyuncunun en iyi olduğuna karar verirsek oyuncuları buraya getirmek, monte etmek Kayserispor’un menfaati doğrultusunda olacak."
ABDULLAH:"PROSENİCKİ VE YÖNETİM İÇİN KAZANACAĞIZ"
Sarı kırmızılı futbolcular, Çaykur Rizespor maçından 3 puan almak için Prosinecki'ye söz verirken kaptan Abdullah Durak, şöyle konuştu:
"Sezon başından itibaren istenilen performansı gösteremedik. Düştüğümüz yerden hemen kalkmalıyız. O yüzden daha hırslı çalışıyoruz. Son 2 idmanda da çok iyi çalışıyoruz. Bunu Kayseri Erciyesspor maçında da gösterdiğimize inanıyorum. Elimizden geldiğince, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Hem yönetimin hem de Prosinecki'nin takımdan ayrılıp tekrar dönmeleri daha fazla hırsa neden oldu. Takım daha da kenetlendi. Çaykur Rizespor maçını hem yönetim, hem de Prosinecki için kazanacağız."