KAYSERİSPOR teknik direktörü Robert Prosinecki, "Çaykur Rizespor maçından sonra bu hafta oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçını da kazanarak galibiyet serisi başlatmak istiyoruz" dedi.
Prosinecki, yaptığı açıklamada karşılaşmaya içok iyi hazırlanarak çıkmak istediklerini söyledi. Bu hafta sahalarında oynayacakları Akhisar Belediyepor'un tehlikeli bir rakip olduğunu belirten Prosinecki, şöyle konuştu:
"'Uzun süredir kazanamadığımızı düşünürsek Çaykur Rizespor deplasmanından alınan galibiyet, bizim için 3 puanın ötesinden moral ve motivasyon anlamı taşıyor. Kazanmak,  oyuncuların tekrar kendilerini hatırlamaları hem de futbolcularımın güven kazanması açısından önemliydi. Oyuncular biraz daha kendine geldi. Kendilerinden emin oyuncular haline dönmeye başladı. Çaykur Rizespor maçında aldığımız 3 puan tabiki önemli ama bunu devam ettirmeliyiz. Karşılaşmaya çok ciddi şekilde mental olarak da çok iyi hazırlanacağız. Maçı  kesinlikle kazanmak istiyeceğiz ve o görüntüyü sahada görmek isteyeceğiz. Rakibin Kardemir Karabükspor maçını izledim. Her ne kadar kaybetmiş olsalar da evlerinde ilk yarıda çok iyi takım görüntüsü verdiler. Dikkat etmemiz gereken bir ekip. Performansımızı artırarak yukarı doğru tırmanmak istiyoruz.''
Öte yandan antrenmanda sakatlığı süren Bilal Yener Arıca, takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.