KAYSERİSPOR teknik direktörü Domingos Paciencia, "Geldiğim günden beri oynadığımız en kötü futboldu. Ortaya bir şey koymadık. Rakibi tebrik etmek gerekiyor. Maalesef biz 11 kişiyle bu mücadeleyi ortaya koyamadık. Rakip takım bunu daha iyi yaptı. Onları tebrik etmekten başka söylenecek bir şey yok. Şu yenilginin tüm sorumluluğunu üstümüze alıyoruz. Maalesef taraftarımızı hayal kırıklığını uğrattık. Üzgünüz. Tabi ki de bizi sinirlendiren ve bir türlü anlayamadığımız bu. Yararlanabileciğimiz daha fazla oyuncumuz var elimizde. Ama ortaya koyduğumuz futbol bunun tam tersini söylüyor. Elimizde bu kadar imkanlı kadro varken daha iyisini yapmak zorundayız. Üzerime düşen sorumluluğu almakla yükümlüyüm. Bu oyuncular antrenman yapmasa da bugünkü kadar oynarlardı. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece görevimin başındayım. Görevden kaçan, havlu atan biri değilim. Yapabileceğime inandığımız çok şey var. Tabi ki bugünkü gibi oynayarak değil. Daha fazla çalışıp, daha fazla kaliteli oynamamız ve bazı durumlarda da topu kalenin içine sokmamız gerekiyor. Ama ben son ana kadar görevimin başındayım" dedi.
Kayserisporlu Sinan, böyle oynarlarsa küme düşeceklerini belirtti, "Bugün kimin küme düşmek istemediği, kimin küme düşmek istediği görüldü" diye konuştu.
KARAMAN: "KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"
Kayseri Erciyesspor teknik direktörkü Hikmet Karaman, "Galip geldiğimiz için mutluyuz. Kayserispor da kentimizin takımı. Biz çok seviniyoruz ama aynı kentin iki takımı olmanın vermiş olduğu sorumlulukla rakibimizin üzüntüsünü paylaşıyoruz. Bazı insanlar farklı düşünülebilir. Ama bir şehirde iki takım olmak düşman olmak değil yarış etmek galip geleni de tebrik etmek. İlk 45 dakika bizim istediğimiz gibi değil. Maçın 90 dakikası aslında istediğimiz gibi değil. Ama ilk devrenin son dakikalarında attığımız golle soyunma odasına girmek avantajdı. Rakip için de hem futbolcu hem teknik adam için zor. İkinci yarı için büyük avantaj oldu. Kayserispor bundan önceki maçlarında da gol yedikten sonra da kırılgan yapısını bu maçta da gösterdi. Bunu biliyorduk ve iyi değerlendirdik. Genel 90 dakika kaçan penaltının ardından rakibimizin daha motivasyonu yüksek, daha çok üstümüze gelmelerini bekliyorduk ama bunu geçiştirmek önemliydi. Oynadığımız genel 90 dakikada sadece skordan memnunuz. Ama gelişim içinde olan takımımız adına kesiklerimizi mutlaka görmeliyiz ki bundan sonraki maçlara daha pozitif, güven veren takım ortaya çıkaralım. Karabükspor maçında da 2-0 galiptik, son 15 dakika skoru koruyan takım olduk. Kaybedebiliriz ama 90 dakika içinde farklı takım ortaya çıkması lazım. Bütün çabamız bu. Bu eksikliği gördük. Hafta içinde daha çok çalışarak bu eksikleri gidereceğiz. Kayserispor’a da geçmiş olsun diyorum. Lig henüz bitmedi. Bizim için de Kayserispor için de devam ediyor" diye konuştu.

DÖ(OE/AÖ)