MİLLİ maç nedeniyle verilen arada Kayserispor, Karpuzatan Tesisleri'nde oynadığı özel maçta Kayseri Erciyesspor’u 5-1 yendi.
İki takımın da çok miktarda oyuncu değiştirdiği maçta Kayserispor, karşılaşmanın ilk yarısını 20'inci dakikada Abdullah, 23 dakikada Nobre’nin attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıya da gollü başlayan sarı kırmızılılar 57'inci dakikada Yener’in, 68'inci dakikada Alper’in ve 74'üncü dakikada Babacar’ın golleriyle skoru 5-0 yaptı. 80'inci dakikada Kayseri Erciyesspor'lu Azofeifa penaltı golüyle maçın sonucu tayin etti: 5-1.
Kayserispor-Kayseri Erciyesspor maçını az sayıda taraftar izlerken, aylardan beri geçirdiği ameliyat nedeniyle forma giyemeyen Bobo, bu özel maçta ikinci yarıda sahada yerini aldı. Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki, maçtan sonra, "Lige verilen arada, kadrodaki tüm oyuncularımın durumunu görme olanağı buldum" dedi.
Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Fuat Çapa ise, "Biz Kayserispor’la dost ve kardeşiz. Güzel bir maç oldu. Kadromda az yer verdiğim oyuncularımı sahaya sürdüm" diye konuştu.
Maç sonrası Kayserispor kulübü tarafından Kayseri Erciyesspor teknik kadrosu, futbolcuları ve yöneticilerine akşam yemeği verildi.