Faruk ÇUHADAROĞLU/KAYSERİ()- KAYSERİSPOR teknik direktör Domingos Paciencia, bundan sonra oynayacakları maçların hepsine 3 puan almak için çıkacaklarını söyledi.
Gaziantepspor maçı için sıkı biçimde çalıştıklarını belirten Domingos Paciencia, milli takım oyuncularından yoksun bir şekilde antrenmanlara başladıklarını belirtirken şöyle devam etti:
"Antrenmanlarda gerek istek olsun, gerekse de katılım olsun iyi düzeydeyiz. Ama oyuncularımızdan beklediğimiz, onların performanslarını üst düzeye çıkarntmaları. Maçlarda bunları bazen çok iyi yapıyorlar, bazen hiç yapmıyorlar. Kesin olan içinde bulunduğumuz durumdan çıkmak için önümüzdeki maçların hepsinde 3 puan almak için oynayacağız. Galibiyetleri almaya başladığımız andan itibaren daha umutlu olacağımız düşünüyorum."
Gaziantepspor maçında performansı yüksek oyunculardan kurulu bir 11'le çıkacaklarını belirten Paciencia, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Benim geldiğimden bu yana en kötü maç Kayseri Erciyesspor oldu. Birçok oyuncu, çok daha fazlasını beklerken beklediklerimizin çok uzağında kaldı. Golü de atamadığınız yediğiniz zaman futbolda doğal olarak mağlup oluyorsunuz. O yüzden hücum hattında gol arayışı içerisinde olan oyuncuları değerlendireceğiz."
Ayağı kırıldığı için 2 aydır yeşil sahalardan uzak kalan Sefa Yılmaz’ın son durumu hakkında da bilgi veren Paciencia, bu konuda şöyle dedi:
"Sefa Yılmaz, her şeyini ortaya koyan bir oyuncu. Böyle bir oyuncudan yararlanamamak bizi olumsuz etkiliyor. Sakatlar ve cezalılar döndüğü için daha bir takım haline geldik. Sefa Yılmaz dışında da her hangi bir eksiğimiz yok."
SİMİC ANTRENMANDA
Kayserispor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Karpuzatan Tesisleri'nde Paciencia yönetiminde devam etti. Antrenmana sakatlığı sona eren stoper Marko Simiç’de takımla birlikte çalıştı.

FÇ(OE/AÖ) FOTOĞRAF