KAYSERİSPOR'un teknik direktörü Robert Prosinecki, pazar günü Galatasaray'la oynayacakları karşılaşma için ''Galatasaray maçı bizim için çok önemli, zor maç. Eksiklerimiz var. Ama, sahaya hangi arkadaşımız çıkarsa çıksın, elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Bir çıkış arıyoruz'' dedi.
Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki, sarı kırmızılı takımın yaşadığı ve üst üste gelen sakatlıkların yanı sıra  skor sıkıntısı da çektiklerini belirterek, takımının son durumu hakkında şunları söyledi:
''Uzun zamandır skor alma anlamında sıkıntı yaşadığımız bir gerçek. Oyunların belli dönemlerinde iyi şeyler ortaya koyuyoruz ama maalesef bunları bir araya getirip skora dönüştürecek kadar iyi oynayamadık. Ama, ben bütün iyimserliğimle umudumu taşıyorum. Birçok oyuncudan yoksunduk. Sakatlıklarla uğraşmak zorunda kaldık. Bursaspor maçında da maalesef iki oyuncumuz kırmızı kartla cezalandırıldı, Salih 4’üncü sarı karttan cezalı duruma düştü. Galatasaray maçında bu oyuncularımızı kullanamayacağız. Kadromuzun geniş ve, kaliteli oyuncularımızın olduğunu biliyoruz. O oyuncuları bir şekilde iyi antrene edip, seçip sahaya sürmeyi planlıyoruz.''
''ZURAP VE NOBRE GALATASARAY MAÇINA YETİŞEBİLİR
Kayserispor'da Galatasaray maçı hazırlıkları öncesi takımın as oyuncularından Bobo, Zurap ve Nobre düz koşu yaptı. Teknik direktör Prosinecki, düz koşu yapan Bobo ile ilgilenerek, kısa süreli görüşme yaptı. Robert Prosinecki, Sarı kırmızılı ekibin Galatasaray'la oynayacağı maçta Zurap ve Nobre'nin oynayabileceğini belirterek şunları söyledi:
''Sakatların tedavisi sürüyor. Zor kas sakatlıklarıydı. O yüzden dönüşleri biraz zaman aldı. Zurab ve Nobre’den kısa süre sonra yararlanabileceğiz. Hafta içindeki durumlarına göre Galatasaray maçında da oynatabiliriz. Doktor raporlarına göre, küçük de olsa Galatasaray maçında oynama şansı doğdu. Oyuncular istekli ve arzulu olursa, biz de antrenmandaki durumlarına bakarak yararlanmaya çalışacağız. Zurab ve Bobo’da birkaç haftaya kadar aramızda olur.''
HAKEMLER YAPABİLECEKLERİ TÜM HATALARI YAPTILAR
Hakemlerin Kayserispor'la ilgili yapabilecekleri kadar hatayı 8'inci haftada yaptıklarına dikkati çeken Kayserispor teknik direktörü ''Basın toplantısında maçın sıcaklığı, yüksek tansiyon ve gerilimden ötürü çok fazla hakemlerle ilgili konuşmaktan kaçındım açıkçası. Ama maçı tekrar izlediğimiz zaman son dakikalarda o dirseğin görülmemesi kabul edilebilecek ya da mazeretle açıklanabilecek bir davranış değil. Orda, bir takımın tüm emeğinin, maalesef bir anlık hangi kelimeyle açıklamak doğru bilmiyorum ama hakem tarafından gözden kaçması ya da taktir edilmemesi, bizi Bursa'da 1 puandan etti. Deplasmandan buraya getireceğimiz 1 puanla daha farklı ruh haliyle farklı moralle başlayacaktık. Hakemlerin bundan sonra daha dikkatli olacaklardır diye ümit ediyoruz. Sonuçta onlar da bu işin parçası. Onları parametre olarak almadan kendi işimize yoğunlaşıp maça hazırlanıp, taraftarımızın desteğiyle de iyi sonuçlar almak istiyoruz.''şeklinde konuştu.