PROSENİCKİ(Kayserispor Teknik Direktörü): BU MAĞLUBİYETİ BEKLEMİYORDUK

Kayserispor Teknik Direktörü Prosenicki, Galatasaray karşısında ikinci dönüşü yapamadıklarını ve kaybettiklerini belirterek, “Bu yenilgi sonrası son sırada kendimizi görmek, taraftarımıza bunu yaşatmak üzücü. Beni en çok üzen bu oldu” dedi. Prosenicki, şöyle dedi:

“Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz. Hiç böyle bir mağlubiyeti beklemiyorduk. Futbolcularımın mücadelesi çabası, oyunun içinde kalması, kazanma çabası önemli. Bunları görmek futbolcularımın güveni açısından önemli. Ama bu yenilgi sonrası son sırada kendimizi görmek, taraftarımıza bunu yaşatmak üzücü. Beni en çok üzen bu oldu. Ama 2-0’dan sonra Galatasaray gibi bireysel yeteneği çok yüksek takım karşısında, 2-2’yi bulabilmek önemliydi. Oyun içinde kalma isteğimiz, sonuna kadar mücadelemiz, tutunma arzumuz beni sevindirdi. İkinci yarıda maalesef ufak konsantre eksikliği oyun içinde olamayışımızdan yediğimiz gol, bir ikinci dönüşü yapmaktan alıkoydu. Galatasaray iyi takım, nasıl oynaması gerektiğini de çok iyi biliyor. Ona rağmen futbolcularımı ortaya koydukları performanstan dolayı tebrik etmem gerekiyor. Böyle oyuncu grubuna sahip olduğum için gururluyum. Sakatların da dönmesiyle daha iyi yola gireceğimizi düşünüyorum.” Prosenicki, sakat futbolcuların aralarına mkatılmasıyla gerçek Kayserispor'u sahaya yansıtacaklarını ve alt sıralardan uzaklayacaklarını da vurguladı.

MANCİNİ(Galatasaray Teknik Direktörü): İLK 30 DAKİKADA MAÇI BİTTİ SANDIK

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Kayserispor karşısında 30 dakika çok iyi oynadıklarını ancak, maçı bitti sanıp, konsantrasyonu yitirince rakibin eşitliği sağladığını belirterek şöyle konuştu:

"Galatasaray olarak rakibe çok pozisyon veriyoruz. Bu hataları yapmamamız lazım. Ama daha çok fazla birlikte çalışma imkanı bulamadık. Çalışmamız lazım bunları. İlk 30 dakika çok iyi oynadık. Oyun bitti diye düşününce konsantrasyonu kaybedince hatalar çıktı ortaya. Hata ilk 30 dakikada 4 gol atamamış olmamız. Eğer atmanız gereken golleri atmazsanız rakibiniz atar ve yakalar. 30 dakikada oyunun bittiğini düşündük. Bu futbolun içinde olmaması gereken bir şey. Gazeteleri okumuyorum. O yüzden kritikler beni çok etkilemiyor ama 3 forvetle başlamamız iyi oldu. Çok fazla gol atacaksınız ve az gol yiyeceksiniz önemli olan bu. Biz golü atıyoruz ama yememe konusunda eksiklerimiz var, bunu gidermemiz lazım."

DÖ(OE/SSA)