2 TEKNİK ADAM SOHBET ETTİ
KAYSERİSPOR'un Hırvat teknik direktörü Robert Prosinecki ile vatandaşı Slaven Biliç, maçtan önce soyunma odalarının önünde sohbet etti. İki teknik adam, daha sonra birbirbirine başarılar dileyip soyunma odasına girdi.
GÜNEY TRİBÜNÜNE İZLEYİCİ ALINMADI
Kayserispor yönetimi stadın dolmaması nedeniyle Beşiktaş’a verilen bin 300 kişilik misafir tribünün hemen yanındaki güney tribününü kapalı tuttu ve buraya Kayserili futbolseverler alınmadı.
BEŞİKTAŞLI TARAFTARYLARDAN ÇOK SAYIDA PANKART
Beşiktaş taraftarları maçı izledikleri tribüne, "Seni çok seviyorum. Samsunlu Kartallar", "Gaziantepli Kartallar", "Çarşı Samsun", "Silivri Kartallar"ı, "Asya Kartalları", "1453 Kartallar", "Denizli Kartalları", "Fırat Uni BJK", "Çorum Çarşı’" pankartları astılar.
GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ 
Stadın içinde ve çevresinde 100’ün üzerinde polis ile 500 güvenlikçi, Kadir Has Stadında kuş uçurtmadı. Siyah beyazlı taraftarlar, konvoy halinde stada getirildi.
KALECİ TOLGA'YA BÜYÜK MORAL
Kadir Has Stadındaki maç için yeşil sahaya önce Beşiktaş çıktı. Beşiktaşlı taraftarlar, kaleci Tolga Zengin’e dakikalarca tezahürat yaparak, moral verdi.
OLCAY ŞAHAN'A AKRABA DESTEĞİ
Beşiktaş’ın Kayserili oyuncusu Olcay Şahan'la Kayserisporlu Ömer Bayram, stadın koridorunda ayram ile kendisi gibi gurbetçi Kayserili Beşikbir süre sohbet etti.  Olcay Şahan, maç öncesi de yakınlarıyla hem otelde hem de stad da özlem giderdi.
TARAFTARLAR ARANDI
Kayserispor Beşiktaş maçı önesi stada giren her iki kulüp taraftarı polis tarafından tek tek arandı. Ayrıca alkol metreyle alkol kontrolu yapıldı alkollü olduğu belirlenen 7 beşiktaş taraftarı Kadir Has Stadı'na alınmadı. Beşiktaş tribününe sokulmak istenen bir pankart, gözlemciler ve emniyet güçleri tarafından stada alınmadı.
BEŞİKTA 5 YABANCI
Beşiktaş'ta Sivok, Motta, Hutchinson, Fernandes, Almeida siyah beyazlı takımın yabancı oyuncuları olurken, Kayserispor'da Fonseca, Zurab, Simiç, Cleyton, Jaja ve Mouche forma giydi.

OE(OE/AÖ)