ANTALYASPOR, ikinci devrenin ilk maçında yarın Erciyes ile karşılaşıyor. 4 yeni transferle kadrosunu güçlendiren kırmızı beyazlı takımda Joseph Boum, Semih, Enoh ve Giray'ın kafilede yer alacakları açıklandı.
Medical Park Antalyaspor, ikinci devrenin ilk maçında yarın deplasmanda Kayseri Erciyes'e konuk oluyor. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan ve bugün özel uçakla Kayseri'ye giden Antalyaspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Ara transferde kadroya dahil olan Eyong Enoh, Semih Şentürk, Giray Kaçar ve Joseph Boum da 18 kişilik Kayseri Erciyes maç kadrosunda bulunuyor.
HER İKİ KULVARDA DA YARIŞIRIZ
Teknik Direktör Samet Aybaba, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, kupa maçlarının da bu hazırlığa pozitif açıdan yararlı olduğunu belirtti. aybaba, “Her iki kulvarda da yarışmak kolay değil. Biz bugünkü takviyeli kadro ile bunun üstesinden geleceğiz. Hem ligde hem de kupada Antalya'ya yakışır bir yere ulaşacağız. Buna inanıyorum. Oyuncularıma güven ve inancımı bir kez daha tekrarlıyorum" dedi. (FOTOĞRAFLI) === KUTU ===
STAT : BŞB. Kadir Has Stadı
SAAT : 16.00
HAKEM : Çağatay Şahan
SAKAT : Yok
CEZALI : Yok
YAYIN : Lig TV
İDEAL KADRO: Hakan Arıkan-Serkan Balcı, Emre Güngör, Giray, Musa Nizam, Gökçek Vederson, Tita, Insa, Enoh, Emrah Başsan, Lamine Diarra.