KAYSERİ'ye yeni açılan bir caddeye, 2 yıl önce 77 yaşında vefat eden Kayseri Gençlik Spor eski il müdürü  ve Kayserispor'un kurucu üyesi Aydemir Doğan'ın adı verildi.
Çok sayıda şiir kitabı bulunan, tv ve radyolarda çalınan 40'ın üzerinde şarkısı bulunan Aydemir Doğan, uzun yıllar Kayseri amatör takımlarında kalecilik yaptıktan sonra Yolspor'da yöneticilik yaptı. Kayserispor'un 1966 yılında kurucu üyeleri arasında yer alan Aydemir Doğan, il müdürlüğü görevindeyken başta Erciyes Dağı, Talas'daki tesisler, ilçe ve beldelerdeki spor tesisleri yapılmasında önemli rol oynadı, amatör spor kulüplerine yardım etti.
2012 yılının ilk gününde yaşamını yitiren Aydemir Doğan'ın adı, Büyükşehir Belediye Meclisinin dün yapılan oturumunda  Melikgazi ilçesi Esentepe mahallesindeki Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'nün hemen yanıbaşında bir süre önce açılan 25 metre genişliğindeki caddeye verilmesi kararlaştırıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, emekli olduktan sonra kendini şiir ve güftelere veren Aydemir Doğan'ın adını bir cadde verilmesi konusunda verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirtirken şöyle dedi:
"2 yıl önce kaybettiğimiz değerli spor adamı Aydemir Doğan'ın adı, yıllarca hizmet verdiği sporla ilgili kurumun yanıbaşında yaşayacak. Kadir Has Stadı, Atatürk Dış saha, atletizm pisti, kapalı yüzme havuzu gibi spor tesislerinin yer aldığı semtteki yeni açılan caddemiz bundan böyle Aydemir Doğan Caddesi olarak anılacak."

FOTOĞRAF