KAYSERİSPOR deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Karpuzatan’daki kendi tesislerinde sürdürürken,cumartesi günü sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak Kayseri Erciyesspor, sarı kırmızılı takım tesislerine konuk oldu. Her iki takım Kayserispor tesislerinde ayrı ayrı sahalarda antrenman yaparken, Robert Prosinecki ile Hikmet Karaman sıcak bir diyaloğ içinde, birbirlerine hafta sonunda yapacakları maçlar için başarı diledi.
Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Hikmet Karaman, kendi tesislerindeki sahanın buzlu olması nedeniyle Kayserispor tesislerinde antrenmana geldiklerini belirterek" Kayserisporlu yöneticilere teşekkür ederim. Kayseri’nin Süper ligde iki takımı var. Böyle zor günlerde her iki takım birbiriyle rekabet olmasına karşın, Kayserispor bize alttan ısıtmalı sistem bulunan sahalardan birini verdi. Teşekkür ederiz" dedi.
Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki ise, pazar günü oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi açıklamlarda bulundu.
"Proosinecki, biz Fenerbahçe maçında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hazırlıklarımızda o yönde. Kesinlikle iyimser bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fenerbahçe deplasmanında elimizden gelenin en iyisini yapıp puan yada puanlar almak niyetindeyiz. İlk yarıda oynadığımız oyunlarda bir takım faktörlerden dolayı, istediğimiz puanları alamadık. Tabii kendi yaptığımız hatalardan kaynaklanan puan kayıpları da oldu. Beceriksizliğimizde var. Ama oynadığımız futbolun karşılığı bu olmamalı idi. Ama biliyorum bu şansızlıkların tümünün döneceğini. Biz çalışmalarımızı bu şekilde sürdürüyoruz. Çok zorlu bir maç olacaktır ama elimizden gelenin en iyisini yapıp puan ya da puanlar almaya çalışacağız. Daha fazla birliktelikle takımı iyi yerlere getirmek istiyoruz."