KAYSERİ  Erciyesspor, Avusturya'da 2 hafta süren yurt dışı kampından dönerek çalışmalarına tesislerinde çalışmaya başlarken teknik direktör Bülent Korkmaz, takımını 4-5 oyuncuyla takviye edeceklerini söyledi.
'YA AÇIKLAMA YAPTI
Avusturya’da bir dizi hazırlık maçı oynadıklarını belirten Bülent Korkmaz, ’ya (Doğan Haber Ajansı) özel açıklamalarda bulundu. Ankara'da dörtlü turnuvaya katılacaklarını belirten Bülent Korkmaz, takımına 3 ya da 4, gerekirse 5'inci oyuncuyu da almayı düşündüklerini belirtti. Mevki konusunda bilgi vermeyen Bülent Korkmaz, şöyle devam etti:
"50 ANTRENMAN YAPTIK"
"10 günlük Kayseri kampı, sonra da Erzurum’da 11 günlük kamp yaptık, 2 hazırlık maçı oynadık. Avusturya’da ise 2 haftalık kamp döneminde 4 maç oynadık. Son maçı da hava şartları yüzünden yapamadık. Bugüne dek tam 50 antrenman yaptık. Oyuncularım çok iyi çalışıyor. Hatalar da olacak biz de o hataların telafisi için uğraşacağız. Dayanıklılık dâhil tüm çalışmaları yaparak belirli bir yere geldik. Taktiksel olarakta düşündüklerimizi yapmaya başladık. Önümüzde 2 haftalık periyot var. Bu periyotta da zaten onu tamamlayacağız. Burada günde çift idman yapacağız. Perşembe günü de Ankara’ya dörtlü turnuvaya gideceğiz. Daha sonra da Trabzonspor maçına odaklanacağız. Her şey istediğimiz gibi gidiyor."

FOTOĞRAF