KAYSERİ Erciyesspor ara transferde kadrosuna kattığı Cenk Ahmet, Mehmet Akgün, Hüseyin Kala, Josef Çınar ve Yakup Ramazan Zorlu’yu basına tanıttı. Mavi siyahlıların yabancı transferi Ola Kamara’nın da kulübüyle pürüzlerin giderilmesinin ardından imza atacağı açıklandı .
Kayseri Erciyesspor, ara transferde kadrosuna kattığı Beşiktaş’tan 27 yaşındaki sağbek Mehmet Akgün, Çaykur Rizespor’dan 26 yaşındaki sağ kanat Cenk Ahmet, Kasımpaşa’dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Hüseyin Kala, Giresunspor’dan 22 yaşındaki forvet Yakup Ramazan Zorlu ve Almanya 3’üncü liginden Chemnitzer FC’den 30 yaşındaki forvet Joseph Çınar’ı imza töreni düzenledi. Basın önündü bir kez daha imza atan futbolcular, amaçlarını Kayseri Erciyesspor’u Süper ligde tutmak olduğunu söyledi. Beşiktaş’tan alınan Mehmet Akgün, "Kayseri Erciyespor’a geldiğim için çok mutluyum. Kendi kariyerimde de Kayseri Erciyesspor’la yeni bir sayfa açıyorum. Hepimizin bireysel hedefleri var ama ortak hedefimiz Kayseri Erciyespor’un ligde kalmasını sağlamak.
Kayseri Erciyesspor’u sezon başından beri yakından takip ediyorum ve hak etmediği yerde olduğuna inanıyorum. Güçlü bir kadrosu var. Yeni teknik direktönü ve yeni arkadaşlarla hazırlık döneminde de çok iyi çalıştık. Bugünden yarına değişmeyecektir. Ama çok iyi çalışıyoruz günden güne daha iyiye gidiyoruz"diye konuştu.
Joseph Çınar da Türkçesi iyi olmadığı için özür dileyerek "Burda olmaktan mutluyum. Kayseri Erciyesspor’un Ligde kalmasına katkıda bulunmak istiyorum diye'' konuştu.
Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Antalya’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, hafta sonu oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak ikinci yarıya 3 puanla başlamak istediklerini belirterek, taraftarları. 26 Ocak’ta oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçına davet etti. Mavi siyahlıların anlaşma sağladığı ve dün gece özel uçakla Kayseri’ye getirdiği Norveçli forvet oyuncusu Ola Williams Kamara’nın da pürüzlerin giderilmesinin ardından imza atacağı ve Medical Park Antalyaspor maçına yetiştirileceği kaydedildi.